Menu

Sluiten

App brengt duurzame competenties in kaart

Redactie SDGs on Stage - 7 May 2019

One Future Play biedt overheden, bedrijven, onderwijsinstellingen en burgers online apps aan die helpen bij het aanscherpen van duurzaamheidsdoelstellingen. Recentelijk lanceerde de Amsterdamse start-up haar website, waar mensen zelf hun duurzame competenties in kaart kunnen brengen.

One Future Play maakt gepersonaliseerde duurzaamheidsassessments voor organisaties zoals Rijkswaterstaat, ProRail, Roelofs, Aventus Apeldoorn, Nordwin College en Edudelta.

Duurzaamheidsassessments

De duurzaamheidsassessments zijn op maakt gemaakt en meten bewustzijn, kennis en vaardigheden van individuen, teams en hele organisaties. Voor het individu levert dit motivatie op om duurzame acties te ondernemen, terwijl de Human Resourcesafdeling inzicht krijgt in de kloof tussen capaciteit en de duurzaamheidsambities.

In 2019 wil One Future Play voor dertig grote organisaties een gepersonaliseerd spel maken. Daarnaast wil het bedrijf tienduizend unieke spelers bereiken met haar freemium model.

Op website van One Future Play staat een voorbeelddemo. Zo wordt door stellingen je kennis van de Sustainable Development Goals getoetst.

Dit artikel verscheen eerder op www.duurzaambedrijfsleven.nl.

Bron: One Future Play | Foto: Adobe Stock 

Deel dit artikel