Menu

Sluiten

Hét platform voor duurzame stages met impact

Studenten zijn de makers, managers en beslissers van morgen. En ze weten dat het anders moet én kan: duurzamer, eerlijker en inclusiever. Jonge talenten willen werken bij een bedrijf dat niet alleen gericht is op winst, maar ook actie onderneemt in de transitie naar een duurzame samenleving.

De stageperiode is het perfecte moment om studenten kennis te laten maken met toekomstgerichte bedrijven die werken aan de SDG’s. Daar dragen wij aan bij met SDG’s On Stage, hét platform voor duurzame stages met impact.

Voor bedrijven

Bouwt jouw bedrijf mee aan de transitie naar een duurzame economie? Dan mogen jouw stages niet ontbreken bij SDG’s On Stage. Wij bieden...

  • een gratis platform voor jouw duurzame stages
  • gemotiveerde studenten die het verschil willen maken
  • een kans om je te profileren als toekomstgerichte werkgever

 

Plaats je stage

 

Een initiatief van de Nederlandse hogescholen

SDG’s On Stage is voortgekomen uit het SDG netwerk van alle hogescholen in Nederland en wordt ondersteund door de Vereniging Hogescholen. Hun missie: de duurzame ontwikkelingsdoelen integreren in de loopbaan van elke student. Het platform is ontwikkeld door DuurzaamBedrijfsleven, het platform voor succesvol duurzaam ondernemen. Door studenten, onderwijs en het bedrijfsleven te verbinden, kunnen we samen de SDG’s behalen in 2030.

Het team

SDG’s On Stage is een platform voor én door studenten. Maak kennis met ons team:

Lindsay Swan – stagiair innovatie

Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Business Innovation aan Avans Hogeschool. Ik houd me bij SDGs On Stage bezig met de innovatie van het platform. Tijdens mijn opleiding zijn de 17 SDG’s vaak aan bod gekomen en raakte ik hier steeds meer in geïnteresseerd. Een stage bij SDG’s On Stage past daarom perfect bij me! Naast mijn stage ben ik begonnen met ukelele spelen. Dat is nog best lastig, maar je kunt alles leren!

Laura Duivenvoorden, stagiair marketing & social media 

Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. Om mijn kennis in marketing en social media te verbreden ben ik bij SDG’s On Stage mijn afstudeerstage gaan doen. Mijn doel is om dit jonge platform een online boost te geven! Naast mijn stage ben ik regelmatig te vinden bij mijn studentenvereniging.

Eline Teunissen, stagiair redacteur

Ik studeer journalistiek aan de Fontys Hogeschool en wilde mijn afstudeerstage doen op een plek waar ik over de SDG’s kan schrijven. Die plek heb ik gevonden bij SDG’s On Stage! Ik schrijf de artikelen voor op de website en denk mee over hoe we studenten kunnen bereiken. In mijn vrije tijd pingel ik het liefst urenlang op mijn gitaar.

 

Reyhan Danisan, stagiair designer

Ik studeer af aan de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Rotterdam. Ik ga vooral helpen met het innoveren van het SDG’s On Stage platform door middel van design. Zelf vind ik het interessant om een duurzame stage te doen omdat het belangrijk is om aan de toekomst te denken. Ik houd mezelf bezig met SDG's, omdat ik graag bewust bezig ben met de impact die de samenleving heeft. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken of game ik een beetje.

 

Emma Rotman, projectmanager

Als projectmanager ben ik eindverantwoordelijk voor SDG’s On Stage. Ik vind het belangrijk dat bedrijven ontdekken hoe jonge talenten hen kunnen helpen met hun duurzame verandering. Buiten werktijd ben ik vaak op de fiets te vinden en houd ik van koken (en van eten!).

 

Heb je inhoudelijke vragen of wil je als hogeschool, studievereniging of bedrijf met ons samenwerken? Neem contact met me op via emma@duurzaambedrijfsleven.nl.