Menu

Sluiten

Plaats een duurzame stage

Bouwt jouw bedrijf mee aan de transitie naar een duurzame economie? Dan mogen jouw stages niet ontbreken bij SDG’s On Stage. Werk samen met getalenteerde denkers en doeners aan de uitdagingen waar de samenleving en jouw onderneming voor staat.

Het halen van de SDG’s in 2030 is de belangrijkste uitdaging waar we als maatschappij voor staan. Maar het is ook een kans voor het bedrijfsleven om ook in de toekomst relevant én winstgevend te zijn. Door jouw stages te plaatsen op SDG’s on Stage haal je gemotiveerde en purpose-gedreven studenten in huis om dat te realiseren.

 

Plaats je stage

 

SDG’s On Stage biedt…

  • een gratis platform voor jouw duurzame stages
  • gemotiveerde studenten die het verschil willen maken
  • een kans om je te profileren als toekomstgerichte werkgever

Hoe werkt het?

Om een stage te plaatsen maak je eerst eenmalig een bedrijfsprofiel aan. Zodra je ingelogd bent is het eenvoudig om een vacature te plaatsen. Daarbij kun je ook selecteren welke SDG's voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Je ontvangt reacties van studenten direct op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Is er een match gemaakt? Dan kun je de vacature eenvoudig verwijderen. Heeft je bedrijf meerdere stagevacatures, dan maak je voor elke stage een aparte vacature aan.

Natuurlijk kunnen wij ondersteunen bij het maken van een aantrekkelijke vacaturetekst voor de doelgroep studenten. Meer weten? Neem contact op met Emma Rotman via emma@duurzaambedrijfsleven.nl.