Menu

Sluiten

Voor bedrijven

De Sustainable Development Goals zijn behalve een maatschappelijke opgave ook een strategische kans voor het bedrijfsleven. Door een stage op SDGs on Stage te plaatsen maak je niet alleen een verschil. Het is ook een kans om gemotiveerde en purpose-gedreven studenten in huis te halen. Samen met deze getalenteerde denkers en doeners werk je aan de uitdagingen waar de samenleving en jouw onderneming voor staat.

De zeventien SDGs geven handvatten om met verschillende thema’s aan de slag te gaan. Door een positieve impact te maken  (of negatieve impact te mitigeren) op bijvoorbeeld schone energie, ongelijkheid of duurzame steden wordt de wereld stap voor stap duurzamer.

SDG-stage plaatsen

Is jouw onderneming actief bezig met de SDGs? Of wil je juist de eerste stappen zetten? Door het plaatsen van een stage kan je talentvolle en gemotiveerde studenten binnenhalen om samen mee aan de slag te gaan.

Om een stage te plaatsen moet er eerst een profiel worden aangemaakt. Zodra je ingelogd bent is het eenvoudig om een vacature te plaatsen. Daarbij kan je ook selecteren welke SDGs voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Zodra er een match is gemaakt kan je de vacature weer eenvoudig verwijderen.