Biodiversiteit & commercie

Stageomschrijving

Samen met Jochem Gieles (onze Global Vice President Chief Sales Officer) zorg jij er straks voor dat nóg meer mensen op nóg meer mooie plekken onze producten tegenkomen, ons verhaal leren kennen en lekker veel potten thee gaan drinken. Elke kop (ijs)thee die jij verkoopt, draagt direct bij aan meer natuur in Nederland.

Als wij aan jou denken, dan denken wij aan de volgende eigenschappen:
– Je thuis bent in een klein team, met veel verantwoordelijkheid
– Je krijgt energie van het zoeken en ontmoeten van nieuwe klanten
– Je hebt aandacht voor details en mensen
– Interesse en affiniteit met natuur en ondernemerschap
– Mindset om spelenderwijs te ontdekken, leren en je rol je eigen te maken
– Sterke focus op kwaliteit, resultaat en neemt initiatief
– Je bent nieuwsgierig, open en flexibel (de meeste dingen veranderen bij ons en veel dingen moeten we zelf onderweg uitvinden)
– Je wilt samen met ons meer leren over natuur en de optimale balans tussen economie en ecologie

OVER WILDER LAND

We maken een Wilder Land met (on)kruidenthee die Nederlandse biodiversiteit herstelt. Hoe meer kruiden wij zaaien bij boeren, hoe meer bijen, vogels en vlinders terugkomen in Nederland. Ondertussen geniet jij en onze klanten van de lekkerste thee. Voor meer informatie over Wilder Land check ook @wilder.land op Instagram of lees over ons in het Parool of luister naar ons bij Vroege Vogels of Sustainable Students.

GOED OM TE WETEN
– Je bent in bezit van een studenten OV of je woont in de buurt van Amsterdam.
– Je hebt een eigen mobiel en laptop die je kan gebruiken tijdens de stage.
– Bij een stage van 4 dagen per week is de vergoeding €400,- per maand; bij een stage van 5 dagen per week: €500,- per maand.
Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we met ons team aan de missie om Nederland weer een stukje Wilder te maken. Wil je hier aan bijdragen door een tijdje bij ons stage te komen lopen? Mail een korte motivatie naar da**@wi*********.com. Mail ook vooral als je nog vragen hebt over de stage.

 • jochem@wilder-land.com
 • 1-2-2023
 • 30-6-2023
 • 10-2-2023
 • SDG 2: Geen honger - in alles wat we doen houden we ons bezig met het verduurzamen van de voedselketen, zodat er niet alleen nu maar ook in de toekomst voldoende eten voor iedereen is

  SDG 8: Eerlijk werk en economische groei - wil je de landbouwketen verduurzamen dan zul je de boer beter moeten belonen voor zijn werk. Wij merken: boeren willen best natuur inclusieve landbouw bedrijven, maar het zijn ook ondernemers. Dan zullen ze er eerlijk voor betaald moeten worden.

  SDG 12: verantwoorde productie en consumptie - de schaalvergroting en focus op efficiëntie heeft ons op de korte termijn veel gebracht. De vraag is echter of het op de lange termijn ook houdbaar is. Daarom zoeken wij naar alternatieven zodat we verantwoord met de beschikbare grond en grondstoffen omgaan.

 • 32-40
 • WO
 • ja
Share

Solliciteren