Stagiair marketing en communicatie

Stageomschrijving

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die samen met ons de duurzame transitie met onze klanten gaan versnellen. We zijn specifiek naar iemand opzoek die ons kan helpen rondom marketing en communicatie. 

We adviseren overheden en het bedrijfsleven op het gebied van CO2-reductie, verduurzamen van vastgoed, MVOI en circulair, klimaat en energie en duurzame mobiliteit. Tijdens je stage vragen we je om ons te helpen met de marketing en communicatie rondom deze onderwerpen. Zo vragen we je bijvoorbeeld de website te verbeteren en zijn we benieuwd naar ideeën die onze communicatie kunnen verbeteren! Dit is ook afhankelijk van wat jouw interesses zijn!

Je komt te werken in een jong en enthousiast team. Vergaderen doen we het liefst tijdens een potje tafeltennis en brainstormen doen we graag ons kantoor op het strand of tijdens een wandeling in de duinen.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar enthousiaste studenten die samen met ons de duurzame transitie met onze klanten gaan versnellen. Dus ben jij…

– Pragmatisch

– Verbindend

– Resultaatgericht

– Ondernemend

– Enthousiast

– Beschikbaar voor minimaal 3 maanden

– Bij voorkeur heb je kennis of ervaring met duurzaamheid, communicatie en/of marketing

Dan pas je goed in ons team!

Wat bieden wij? 

Wij bieden een meewerkstage binnen onderwerpen die jij interessant vindt. Bij ons kun je praktijkervaring opdoen met het adviseren van gemeentes en bedrijven, maak je kennis met waar duurzaamheidtransities fout lopen en leer je hoe je deze problemen kunt aanpakken en oplossen. Je komt te werken in een klein enthousiast team, dus je kunt zelf veel kiezen en inbrengen. Daarnaast mag je je werk flexibel indelen op verschillende locaties en werktijden. Wij hebben een kantoor aan de rand van Duinen in Castricum en een strandkantoor op het strand bij Castricum. Dus je kunt zelfs vanaf het strand werken!

Heb je vragen? 

Voor vragen kun je contact opnemen met Bas van Lier via b.*******@bu********.nl of bel: 0621841127. 

Zoek je geen stage maar ben je wel enthousiast over het verhaal van Bureau 2030? Laat het ons weten! We staan altijd open voor enthousiaste mensen en nieuwe ideeën.  

 • info@bureau2030.nl
 • 1-2-2024
 • 1-7-2024
 • 1-3-2024
 • De SDG's worden allereerst weerspiegeld in onze bedrijfsnaam: Bureau 2030. Tijdens ons werk richten we ons op duurzaamheid (naar 2030 toe). In al onze projecten streven we ernaar advies te geven over duurzaamheidskwesties waarmee bedrijven en overheden te maken hebben. We verstrekken advies over de volgende onderwerpen:

  • Circulariteit (koppeling met SDG 12)
  • MVOI: maatschappelijk verantwoord ondernemen en inkoop (koppeling met SDG 12)
  • CO2-reductie (koppeling met SDG 13, 15, 7, 11)
  • Afvalreductieplan (koppeling met SDG 12)

  Kortom, met onze aanpak willen we duurzaamheidsinitiatieven introduceren in bedrijven en overheden.

 • 3-5 werkdagen
 • nee
Share

Solliciteren