Communicatie – Online Marketing – Social Media stage bij Greenjobs.nl

Stageomschrijving

Studeer jij Creative Business, Communicatie, Commerciële Economie, HR of een soortgelijke studie? Dan is deze stage echt wat voor jou! Wil jij stage lopen in blok 4? Je bent welkom bij Greenjobs.nl!

Wil jij alles leren over de 17 Sustainable Development Goals, Social Media en Marketing, maar dan niet in de boeken, maar in de praktijk? Nieuwsgierig naar verduurzaming en duurzaamheid? Ben jij enthousiast, leergierig en heb je lekker veel energie? Dan ben je bij Greenjobs.nl helemaal op je plek! We hebben nog 1 plekje beschikbaar, dus reageer snel!

Zit jij vaak vol van nieuwe ideeën en ben je goed in communicatie? Ben jij op de hoogte van de laatste social media trends op alle kanalen en super handig met Canva? We zijn op zoek naar frisse en enthousiaste stagiaires die graag willen meewerken aan de groei van de duurzame sector in Nederland!

Met vacaturesite Greenjobs.nl helpen we werkzoekenden en studenten aan duurzame banen en stages! Veel kansen dus om als stagiair hier je bijdrage aan te kunnen leveren. Verder is Greenjobs.nl als enige vacaturebank in Nederland een B Corp! Dat is een certificering voor bedrijven die graag een positieve impact willen maken. Using Business as a Force for Good! Andere bekende B Corps zijn bijvoorbreeld Seepje, WeTransfer en Dopper.

Wat vinden vorige stagiaires van hun stage bij Greenjobs.nl?

“In een korte periode heb ik hier veel geleerd en me op verschillende vlakken beter ontwikkelt. Gedurende de stage heb ik veel taken uitgevoerd: het doen van onderzoeken, blogs schrijven, social media posts maken, social media formats bedenken, en nog meer! Er was voor ons als stagiaires genoeg te doen en dit heeft ervoor gezorgd dat ik echt heb kunnen groeien. Ook het maken en volgen van een planning, en het werken met deadlines gaat me na deze stage beter af! Als stagiaire word je bij Greenjobs.nl goed behandelt en echt opgenomen in het team. Dit zorgde voor een fijne en gemakkelijke sfeer.”

“Mijn stage bij Greenjobs.nl heb ik als een warme en leerzame tijd beleeft. Bij Greenjobs.nl hebben ze een hart voor de planeet en de mens, en met hun missie werken ze écht aan een betere wereld!”

Waar ga je Greenjobs.nl mee ondersteunen?
Je zal ons helpen met verschillende activiteiten op het gebied van social media, communicatie en marketing, zoals:

 • De 3 Social Media kanalen van Greenjobs.nl uit bouwen. Er zijn inmiddels >36.000 volgers.
 • Het creëren van content voor vacatures en andere social media posts en blogs.
 • Community Manager voor de socials.
 • Input leveren en content creëren voor o.a. belangrijke duurzame, maatschappelijke, werkgerelateerde thema’s.
 • Duurzaamheid trends in de gaten houden via social media kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube, Google, etc.
 • Bijblijven van de laatste duurzame innovaties en nieuwtjes.

Wat hebben je jou te bieden?

 • Een leerzame, afwisselende en uitdagende stage bij een scale-up waar je na afloop eigenlijk het liefst wil blijven.
 • Een leuke werksfeer
 • We werken hybride, veel vanuit huis en ook af en toe op kantoor. We zitten op een fijne locatie dichtbij Amsterdam Westerpark
 • De mogelijkheid om een impact te maken door mee te helpen met de groei van onze duurzame klanten en meer mensen te helpen bij het vinden van een duurzame baan en duurzame stage
 • Veel (creatieve) vrijheid
 • De stagevergoeding bedraagt €350,- per maand
 • Je zal ons komen ondersteunen voor minimaal 3 dagen in de week, maar het liefst 4 dagen of fulltime. De duur van de stage en het aantal dagen zijn in overleg, afhankelijk van je eigen wensen of de eisen van je studie. 

Studeer jij Creative Business, Communicatie, Commerciële Economie, HR of een soortgelijke studie? Dan is deze stage echt wat voor jou!

Interesse om ook impact te maken met je stage? Leuk!

Ben je enthousiast geworden? Reageer via de ‘Solliciteer nu’ button hieronder of neem dan snel contact met ons op! Voor vragen kan je contact opnemen met Annemiek Nusmeijer via 06-24216286.

Duurzame vacatures en vacatures voor de toekomst vind je bij Greenjobs.nl. We zijn een werkgever die gelijke kansen biedt, wat betekent dat we niet discrimineren op basis van ras, huidskleur, religie, burgerlijke staat, leeftijd, nationale afkomst, afkomst, lichamelijke of geestelijke handicap, medische toestand, zwangerschap, genetische informatie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit of -expressie. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Twijfel of je de juiste vaardigheden hebt voor deze functie? No worries, dat snappen we heel goed, en we zijn zelf ook niet perfect. Als je klaar bent voor een leuke diverse stage, reageer dan nu!

Greenjobs.nl is een gelijke kansen werkgever.

 • annemiek@greenjobs.nl
 • 1-4-2024
 • 31-7-2024
 • In deze stage werk je niet aan 1, maar aan meerdere SDG's en maak je echt impact met je stage! We gaan graag in gesprek met je om je er alles over te vertellen.

 • 24-40
 • WO Politicologie en BA Communicatie
 • ja
Share

Solliciteren