HR Stagiair(e) Januari 2023

Stageomschrijving

Ben jij een derde- of vierdejaars hbo HRM student? Wil jij daarnaast graag werken in een grote en dynamische organisatie? En ben jij daarnaast op zoek naar een leuke stageplek? Wij leren jou graag meer over de wereld van HR binnen de facilitaire branche. Kom jij vanaf januari 2023 jouw kennis bij ons in praktijk brengen?

Jij hebt een passie voor het HR vak! Met jouw gemotiveerde, ondernemende en ijverige instelling krijg jij de gelegenheid ervaring op te doen met de verschillende onderdelen van HR. In je werkzaamheden ondersteun je voornamelijk de HR Business Partner en zet jij je in voor duurzame inzetbaarheid. Je bent proactief, zelfverzekerd en pakt zelf kansen op. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden. De HR-afdeling van Mobiliteit bestaat uit een gezellig duo van een HR-Business Partner en HR-medewerker. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de HR vraagstukken die spelen bij de ±800 collega’s binnen Asito Mobiliteit. Op ons kantoor, Schiphol The Base, werken ongeveer 30 collega’s, die dagelijks genieten van een prachtig uitzicht op de vliegtuigen. We zijn gedreven en professioneel maar houden van een gezellige en informele werkomgeving waar we samen streven naar successen.
Graag horen snel waarom jij stage wil lopen op de HR afdeling bij Asito Mobiliteit. we

 • werken@asito.nl
 • 5-1-2023
 • 3-7-2023
 • 31-12-2023
 • Het opstellen en aanpassen van juridische brieven;
  Het beoordelen van reeds opgebouwde dossiers door de vestigingsmanagers van medewerkers;
  Uitstroom: opstellen van vaststellingsovereenkomsten, indienen van ontslagaanvraag en de afwikkeling van dienstverbanden;
  Verrichten van administratieve handelingen op HR gebied;
  Ondersteunen van (lopende) projecten (zoals duurzame inzetbaarheid en subsidies), ondersteunen bij aanbestedingen;
  Overige uitdagende HR issues;
  W&S is geen hoofdzaak binnen HR, maar je houdt je bezig met het contact onderhouden met verschillende instanties om mogelijke kandidaten voor het schoonmaak vak te werven, denk hierbij aan sociale return.

 • 32-40
 • HBO
 • ja
Share

Solliciteren