Innofest zoekt innovatiescout!

Stageomschrijving

Innofest zoekt per 1 februari 2023 een stagiair innovatiescout die kansen weet te creëren voor innovatieve ondernemers. De stage is voor 3 of 4 dagen in de week en de stageopdracht is voor 6 maanden. Solliciteer voor 14 november 09:00 door te mailen naar benthe@innofest.co.

DE OPDRACHT
Als stagiair(e) innovatiescout loop je mee en help je mee bij het matchen van impact ondernemers aan onze projecten en partners. Je legt contact met onze ondernemers en adviseert hen over de kansen en hun mogelijkheden om te testen. Je leert hoe je de behoeften van ondernemers in beeld brengt en hoe je met hen mee kunt denken. Je wordt een bekend gezicht bij ondernemers want ze zullen je keer op tegen komen bij impact events in heel het land. Zo leer jij veel ondernemers kennen en bouw je een groot netwerk op. Ons team van zes collega’s werkt nauw samen en ziet elkaar 2 dagen in de week. Waarvan 1 dag in Amsterdam en 1 dag in Leeuwarden.

MUST HAVES
> Jij hebt interesse in duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie;
> Je bent sociaal en communicatief sterk;
> Je houdt van overzicht en bent gestructureerd. Wellicht heb je al eens gewerkt met een CRM systeem (wij werken met Airtable);
> Je kan zelfstandig werken, maar vraagt ook om hulp als je er niet uitkomt;
> Je bent bereid om soms tijdens het weekend stage te lopen (festivals en evenementen zijn in het weekend).

NICE TO HAVES
> Je bent goed in Nederlands en Engels in woord en geschrift;
> Je bent bedreven in contact maken via email of telefoon met mensen buiten het team, om zo de informatie te krijgen waar jij naar op zoekt bent;
> Je hebt kennis over of ervaring met het ondernemerschap.

WIJ BIEDEN
> Een stageplek voor 3 of 4 dagen in de week voor een periode van 6 maanden (zodat je het hele festivalseizoen meepakt), waarvan je 2 dagen per week op kantoor zit. We hebben een kantoor in Amsterdam en in Leeuwarden. De andere dag(en) werk je vanuit huis;
> Een dynamische klus waarin ondernemerschap, duurzame innovatie en festivals samenkomen;
> Je maakt kennis met ons innovatie- en duurzaamheidsnetwerk en blijf hier ook onderdeel van;
> De stagevergoeding bedraagt E 500, – per maand op basis van 40 uur per week. Plus reiskostenvergoeding, onkostenvergoeding en telefoonkostenvergoeding.

OVER INNOFEST
Onvoldoende testen van een prototype kost ondernemers een hoop tijd, geld én energie. Omdat het belangrijk is dat innovaties met maatschappelijke impact effectief en succesvol de markt opkomen, helpt Innofest ondernemers met het vormgeven van een pilot en koppelt ze vervolgens aan een testlocatie. Eerder waren dit alleen festivals – omdat zij een tijdelijke minimaatschappij zijn waarbinnen goed getest kan worden – maar vanaf maart 2020 bieden we ook andere living labs aan, zoals campings.

REAGEREN
Is dit iets voor jou? Wij zijn benieuwd waarom je stage wilt lopen bij Innofest. Vertel ons kort en bondig waarom jij dit bij ons wilt doen, wat je bij ons wilt leren en wat je ons gaat bieden. Solliciteer voor 14 november 09:00 uur 2022 door een email te sturen naar benthe@innofest.co en hopelijk kunnen we binnenkort samen aan de slag!

  • benthe@innofest.co
  • 20230201
  • 20230831
  • 14-11-2022
  • Bij Innofest helpen wij alle impact startups. Deze kunnen aansluiten op alle SDG's.

  • 32
  • nee
Share

Solliciteren