People & Culture Stagair(e)

Stageomschrijving

Functieomschrijving

Daar is ‘ie dan: jouw People & Culture stage bij ons snelgroeiende bedrijf in het verduurzamen van woningen en wijken. Jouw #1 doel is om mee te helpen om toptalent aan ons te binden en je helpt mee om onze organisatie de beste werkgever van Nederland te maken.

Herken jij jezelf hierin?
Deze stage is een unieke kans om onderdeel te zijn van de groei van een duurzame scaleup in Amsterdam. Als People & Culture stagiair(e) ondersteun je de People & Culture cirkel met dagelijkse taken. Samen met jou willen wij onder andere de processen op het gebied van recruitment en on- en offboarding verbeteren. Qua persoonlijkheid heb je een prettige balans tussen resultaatgerichtheid (een van onze kernwaarden is ‘gewoon fixen’) en mensgerichtheid. En last but zeker not least: je herkent jezelf volledig in onze kernwaarden: open & eerlijk, gewoon fiksen, positieve energie, leren & reflecteren, samen sterk.

Waar de rol concreet uit bestaat:

 1. Je helpt mee met verschillende processen binnen recruitment. Denk hierbij aan het inplannen en bevestigen van sollicitatiegesprekken, het schrijven van vacatures, het voeren van telefonische intakegesprekken en het sourcen van nieuw talent via verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld linkedin.

 2. Je werkt mee aan het optimaliseren- en verbeteren van de (pre) on- en offboarding en je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling hiervan.

 3. Je werkt mee aan het up-to-date houden van diverse dossiers en systemen.

 4. Het analyseren en in kaart brengen van de ‘Happiness Factor’ van rellers (door middel van 1:1 interviews)

 5. Denk mee/het uitvoeren van het Employer Branding plan om REL als ‘Beste Werkgever van Nederland’ op de kaart te zetten

 6. Je ondersteunt de People & Culture cirkel met dagelijkse taken.

 7. Nogmeer wat jij zelf leuk vind om op te pakken! Er is ruimte voor jouw ideeën. 

 

Startdatum

Stagiaires kunnen doorlopend starten. Als je bij ons begint krijg je een duidelijk inwerktraject waarin we je alle kneepjes uitleggen van het People & Culture vak! Daarnaast krijg je extra informatie over wat we doen als organisatie en hoe we op grote schaal woningen en hele wijken verduurzamen.

We zoeken iemand voor (idealiter) minimaal 32 uur per week voor minimaal 5 maanden. Lukt dat niet? Bel ons dan alsnog dan kijken we wat we kunnen regelen.

Je gaat veel samenwerken met Naomi, Carmen en Nadia. Zij zijn samen verantwoordelijk voor people & culture. Naomi pakt het grootste deel van de interne People & Culture zaken op(talent management en persoonlijke ontwikkeling, performance management, beloning, verzuimbegeleiding, vertrouwenspersoon, etc.). Nadia en Carmen pakken het grootste deel van de externe People & Culture zaken op (gericht op recruitment, employer branding en en een stukje intern (on- en offboarding).  Maar uiteraard sparren jullie gezamenlijk over alle zaken rondom people & culture want hé, de wereld is niet zwart/wit.

 Diversiteit

We willen een werkomgeving waar mensen met verschillende achtergronden zich veilig en thuis voelen. Lees onze visie op diversiteit hier.

Vereisten

We hebben geen functie vereisten: we geloven dat je zelf prima kunt inschatten of je de rol zoals die hierboven staat omschreven goed kunt invullen. En of je er blij van wordt. Tijdens de sollicitatieprocedure zoeken we samen uit of we denken dat er een wederzijdse match is.

Wat bieden wij je?

 • Stagevergoeding van €300 per maand.

 • Lekkere vegetarische/vegan lunch op kantoor.

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken

 • Regelmatig leuke borrels

 • Nieuw kantoor, 5 minuten lopen van station Amsterdam Zuid

 • En vooral: een super leerzame stage bij een duurzame scaleup waar je echt impact kan maken!


Sollicitatieproces

We bellen je eerst voor een korte telefonische kennismaking. Want laten we eerlijk zijn, een vacaturetekst is ook maar een vacaturetekst en een CV is ook maar een CV. Het gaat ons allebei om de perso(o)n(en) achter de leuke tekst. We hebben twee gesprekken waarvan het tweede gesprek een uitgebreider assessment is van ongeveer een dagdeel. Referentiechecks en (online) assessments maken onderdeel uit van de procedure. We houden van snelheid in de procedure.

Meer weten over ons?

Linkedin – Instagram

 

Vragen?

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer weten over Regionaal Energieloket? Geen enkel probleem, neem dan contact op via solliciteren@werkenbijrel.nl of 06 – 34 27 97 48.

 • werkenbij@regionaalenergieloket.nl
 • 1-2-2023
 • 7. Betaalbare en duurzame energie. REL's missie: een duurzaam thuis voor iedereen. Wij zetten ons dagelijks in om de energietransitie in Nederland te versnellen. 

  8. Waardig werk & Economische Groie. REL heeft als ambitie: de beste werkgever van Nederland worden, en wij zijn al ver op weg! Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een holacratische werkwijze en primaire focus op de werknemers zorgt en bevorderd REL een veilige en gezonde werkomgeving.

  11. Duurzame Steden en Gemeenschappen. REL draagt bij aan duurzame stadsontwikkeling.

  12. Verantwoorde Consumptie & Productie. REL als bedrijf heeft meerdere duurzame praktijken geimplementeerd. Zo bieden wij werknemers een groene pensieonregeling aan (ASR DoenPensioen), dagelijkse vegan/vegatarische lunches, gerefurbished laptops etc. 

  13. Klimaatactie. REL(lers) zetten zich dagelijks voor één missie: een duurzaam thuis voor iedereen. Klimaatactie uit zich op verschillende manieren binnen REL: het organiseren van informatieavonden/webinaravonden van bewoners, het actief benaderen van Gemeenten rondom energietransitie beleid/versnelling, de digitale loketten die bewoners per gemeente voorzien van kennis rondom verduurzaming van woningen. Daarnaast helpt het Energiefixer programma woningeigenaren en huurders in energiearmoede met het verduurzamen van hun woning door middel van kleine energiebesparende maatregelen. 

 • WO
 • ja
Share

Solliciteren