People & Culture stagiair(e)

REL

1011 PL Amsterdam, Nederland

Stageomschrijving

Daar is ‘ie dan: jouw People & Culture stage bij ons snelgroeiende bedrijf in het verduurzamen van woningen en wijken. Jouw #1 doel is om mee te helpen om toptalent aan ons te binden en je helpt mee om onze organisatie de beste werkgever van Nederland te maken.

Herken jij jezelf hierin?
Deze stage is een unieke kans om onderdeel te zijn van de groei van een duurzame scaleup in Amsterdam. Als People & Culture stagiair(e) ondersteun je de People & Culture cirkel met dagelijkse taken. Samen met jou willen wij onder andere de processen op het gebied van recruitment en on- en offboarding verbeteren. Qua persoonlijkheid heb je een prettige balans tussen resultaatgerichtheid (een van onze kernwaarden is ‘gewoon fixen’) en mensgerichtheid. En last but zeker not least: je herkent jezelf volledig in onze kernwaarden: open & eerlijk, gewoon fiksen, positieve energie, leren & reflecteren, samen sterk.

Waar de rol concreet uit bestaat:

 1. Je helpt mee met verschillende processen binnen recruitment. Denk hierbij aan het inplannen en bevestigen van sollicitatiegesprekken, het schrijven van vacatures, het voeren van telefonische intakegesprekken en het sourcen van nieuw talent via verschillende kanalen zoals bijvoorbeeld linkedin.

 2. Je werkt mee aan het optimaliseren- en verbeteren van de (pre) on- en offboarding en je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling hiervan.

 3. Je werkt mee aan het up-to-date houden van diverse dossiers en systemen.

 4. Je ondersteunt de People & Culture cirkel met dagelijkse taken.

Startdatum

Stagiaires kunnen doorlopend starten. Als je bij ons begint krijg je een duidelijk inwerktraject waarin we je alle kneepjes uitleggen van het People & Culture vak! Daarnaast krijg je extra informatie over wat we doen als organisatie en hoe we op grote schaal woningen en hele wijken verduurzamen.

We zoeken iemand voor (idealiter) minimaal 32 uur per week voor minimaal 5 maanden. Lukt dat niet? Bel ons dan alsnog dan kijken we wat we kunnen regelen.

De mensen waar je mee samenwerkt zijn voornamelijk Naomi en Nadia. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor people & culture. Qua onderlinge verdeling van taken: Naomi zal het grootste deel van de interne People & Culture zaken oppakken (talent management en persoonlijke ontwikkeling, performance management, beloning, verzuimbegeleiding, vertrouwenspersoon, etc.). Nadia zal het grootste deel van de externe People & Culture zaken oppakken (gericht op recruitment, employer branding en en een stukje intern (on- en offboarding). Maar uiteraard sparren jullie gezamenlijk over alle zaken rondom people & culture want hé, de wereld is niet zwart/wit.

Diversiteit

We willen een werkomgeving waar mensen met verschillende achtergronden zich veilig en thuis voelen. Lees onze visie op diversiteit hier.

Vereisten

We hebben geen functie vereisten: we geloven dat je zelf prima kunt inschatten of je de rol zoals die hierboven staat omschreven goed kunt invullen. En of je er blij van wordt. Tijdens de sollicitatieprocedure zoeken we samen uit of we denken dat er een wederzijdse match is.

Wat bieden wij je?

 • Stagevergoeding van €300 per maand.

 • Lekkere vegetarische/vegan lunch op kantoor.

 • Mogelijkheid om deels thuis te werken

 • Regelmatig leuke borrels

 • Nieuw kantoor, 5 minuten lopen van station Amsterdam Zuid

 • En vooral: een super leerzame stage bij een duurzame scaleup waar je echt impact kan maken!


Sollicitatieproces

We bellen je eerst voor een korte telefonische kennismaking. Want laten we eerlijk zijn, een vacaturetekst is ook maar een vacaturetekst en een CV is ook maar een CV. Het gaat ons allebei om de perso(o)n(en) achter de leuke tekst. We hebben twee gesprekken waarvan het tweede gesprek een uitgebreider assessment is van ongeveer een dagdeel. Referentiechecks en (online) assessments maken onderdeel uit van de procedure. We houden van snelheid in de procedure.

Meer weten over ons?

Linkedin – Instagram


Vragen?

Heb jij vragen over deze vacature of wil je meer weten over Regionaal Energieloket? Geen enkel probleem, neem dan contact op via na**********@re*******************.nl of 06 – 34 27 97 48.

 • nadia.klaver@regionaalenergieloket.nl
 • 21-9-2022
 • 24 tot 40
 • ja
Share

Solliciteren