Stage HR Shared Service Centre

Stageomschrijving

Join Our Purpose – Feeding the Future
Nutreco maakt deel uit van de SHV-familie en wij zetten ons in voor ‘Feeding the Future’ door middel van duurzame en innovatieve praktijken. Nutreco heeft twee business lines: Skretting is een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve oplossingen voor aquavoeding, die een revolutie teweegbrengt in de aquacultuur voor een duurzame toekomst. Trouw Nutrition is gespecialiseerd in diervoeding en streeft naar verbetering van de gezondheid en productiviteit van vee door middel van geavanceerde oplossingen.

 

Voor ons kantoor in Amersfoort zijn we op zoek naar een Stagiaire op de afdeling HR Shared Service Centre (HR SSC). Onze afdeling is het eerste aanspreekpunt voor medewerkers in Noord-Europa. Ze benaderen ons met vragen van reiskosten tot wet- en regelgeving. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor de salarisadministratie, managers, HR Business Partners en het recruitmenteam. Daarnaast begeleiden we iedereen door het HRIS systeem waar nodig. Het team bestaat uit meerdere HR Shared Services Partners. In Amersfoort zijn jouw collega`s op locatie aanwezig, verder zijn de Shared Service Partners gelocaliseerd in o.a. Engeland, Polen, Noorwegen en Duitsland. De dagelijkse aansturing gebeurt door de HR Shared Services Team Lead. Hij zal jouw tijdens je stage ook begeleiden.

 

Het doel is om aan het einde van je stage volledig mee te draaien in het team. Om daar te komen start je met ondersteunde en administratieve taken om het proces goed te leren. Daarnaast zal je ook een bijdrage leveren aan verschillende projecten.

 

Zo heeft Megan Tiemessen haar stage ervaren afgelopen jaar:

Mijn stage bij Nutreco bood mij een unieke kans om in een internationale omgeving ervaring op te doen. De opdrachten waren waardevol voor zowel de organisatie, als mijn ontwikkeling. Het gevoel van erbij horen, de steun van het team en de afwisseling bij het HR-SSC maakten het een fantastische tijd.

 

Wie ben jij?

Jij wil ervaring opdoen in een internationale organisatie in het service gebied van HR. In deze rol is het belangrijk dat je goed je werk kan organiseren en prioriteiten kan aanbrengen. Ook ben je met veel verschillende afdelingen (stakeholders) in contact. Dat doe je op de juiste manier en vind je ook leuk om te doen. En:

  • Ben je 3e of 4e jaars student Human Recourse Management.

  • Spreek en schrijf je goed Engels.

 

Wat we bieden

Uiteraard een leuke leerplek om je stageopdracht te behalen. De stage is voor de duur van 10 maanden en start augustus/september. Ook krijg je een:

  • Stagevergoeding afhankelijk van opleidingsniveau.

  • Reiskostenvergoeding is bespreekbaar.

  • Werkplek op kantoor. We verwachten je 2 dagen per week in Amersfoort.

 

Enthousiast?

Solliciteer direct! Dat kun je doen door je cv en motivatie te delen via de blauwe knop “Apply Now”. Heb je een creatief idee om op te vallen met je sollicitatie? Stuur deze dan direct naar onze Recruiter Dionne Bolderheij-Mooijer via di***************@nu*****.com. Heb je nog vragen? Dan mag je die ook mailen naar haar.

  • dionne.bolderheij@nutreco.com
  • 2-9-2024
  • ja
Share

Solliciteren