Stage Marketing & Communicatie

Stageomschrijving

Tijdens je stage krijg je de kans om kennis te maken met verschillende facetten van een snelgroeiend bedrijf. Je ondersteunt een enthousiast team in een jonge sector die de gevestigde financiële wereld op zijn grondvesten doet schudden.

Je weet trends en innovaties op het gebied van duurzame innovatie en sociaal ondernemen te vertalen naar content marketing ideeën. Samen met het marketingteam zorg je voor community management en onderhoud je de website en de social media pagina’s. Daarnaast help je impactondernemers die op zoek zijn naar financiering onder begeleiding hun pitch aan te scherpen en adviseer je hen over de aanpak van hun crowdfundingcampagne.

Wij bieden je per direct een uitdagende stage voor minimaal 5 maanden in een informele, snelgroeiende en innovatieve organisatie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, maar we zorgen ook voor voldoende begeleiding. We bieden een aantrekkelijke stagevergoeding van €650, op basis van fulltime beschikbaarheid. Reiskosten worden in overleg vergoed. We werken in een klein en hecht team op een mooie centrale locatie in Amsterdam: het SDG House in het Tropeninstituut, direct aan het Oosterpark.

Meer informatie en solliciteren via deze link. 

  • marianne.bakker@invesdor.com
  • 1-2-2024
  • De impactondernemers die via ons platform financiering ophalen, moeten een directe bijdrage leveren aan tenmiste een van de SDGs. 

  • 32-40
  • ja
Share

Solliciteren