Stagiair Grote Bedrijven Netwerk

Stageomschrijving

Wil jij grote Nederlandse bedrijven ondersteunen in hun transitie naar de Nieuwe Economie? En ben je op zoek naar een uitdagende stage vanaf eind augustus/september 2024? Een stage waarin je bovendien veel leert over duurzaam ondernemen en relevante werkervaring op doet in projectmanagement, acquisitie en duurzaamheid? Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair voor het Grote Bedrijven Netwerk van MVO Nederland.

Wat ga je doen?

In deze stage geven we je veel vrijheid om al werkende te leren. We zijn daarbij vooral benieuwd waar jouw interesse ligt. Is dat bijvoorbeeld eventmanagement, acquisitie of help je het liefst bedrijven verder in hun duurzaamheidstransitie? Samen richten we jouw stage in.

Weet dat er meer dan 150 grootbedrijven in ons netwerk zitten. Kun je je voorstellen hoe veel kansen er liggen om te verduurzamen. Zoals je je kunt voorstellen kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Benieuwd waar je concreet je tijd aan kunt besteden? Dat hebben we voor op je op een rij gezet.

 • Je organiseert met ons netwerkevents, communities of practice en webinars;

 • Je sluit aan bij relatiegesprekken kansen voor verduurzaming te spotten;

 • Je helpt bij acquisitiegesprekken om bedrijven te overtuigen zich aan te sluiten bij ons netwerk

 • Je denkt me in de verdere ontwikkeling van het Grote Bedrijven Netwerk

 • Je hebt actief contact met leden van ons netwerk

 • En helpt bij andere werkzaamheden in het team.

Wie ben jij?

Als stagiair ben je vooral een waardevolle aanvulling van ons team. Je hebt een universitaire achtergrond met een relevante opleiding op het gebied van duurzaamheid, bedrijfskunde, commerciële economie, milieu, sociale wetenschappen, eventmanagement of organisatiewetenschappen. Je hebt goede sociale vaardigheden, veel energie en wilt natuurlijk de wereld een beetje beter maken.

Dat je een beetje kunt praten en netwerken helpt, maar je kunt hier bij ons ook zeker veel in leren. We weten dat we met een divers samengesteld team het beste in elkaar naar boven halen. We vinden het fijn als jij daaraan kunt bijdragen.

Wat bieden wij?

Werken bij MVO Nederland betekent dat je iets doet wat er echt toe doet. Je leert elke dag van enthousiaste en vooruitstrevende collega’s in een fijne, open werksfeer. En wij leren van jou. Dankzij samenwerking met veel van onze partners breid je je netwerk snel uit.

We bieden je een stageplek voor minimaal 4 maanden of langer voor 32 tot 40 uur per week. Het is mogelijk je stage bij MVO Nederland te combineren met een afstudeeropdracht. Je kunt maximaal de helft van je week aan je afstudeeropdracht besteden, hoeveel tijd precies bepalen we met elkaar.

Je krijgt een stagevergoeding van bruto 400 euro op basis van 40 uur. Indien je zelf geen (goede) laptop hebt, kun je er een in bruikleen krijgen. Als je geen ov-studentenkaart hebt, vergoeden wij jouw reiskosten op basis van tweede klas ov.

Ons kantoor zit centraal in Utrecht. Hier kun je elke dag terecht, maar er is ook mogelijkheid tot hybride werken. In de praktijk heb je veel vrijheid in het indelen van je uren. Het liefst start je vanaf de laatste week van augustus of in september 2024.

Interesse?

Mail je cv én korte motivatie naar Christian Penning via we*******@mv**********.nl onder vermelding van ‘Stage Grote Bedrijven Netwerk’. Mail ook zeker als je vragen hebt. Helaas is het niet mogelijk om de functie te vervullen als je je studie al hebt afgerond. We kijken uit naar je reactie!

 • werkenbij@mvonederland.nl
 • 2-9-2024
 • 31-5-2024
 • De SDG's zijn verweven in al het werk van MVO Nederland

 • 32-40 uur
 • ja
Share

Solliciteren