Stagiair marketing en communicatie

Stageomschrijving

Heb jij een passie voor printen? Kan jij als geen ander koffie halen voor al je teamgenoten? Dan is deze functie als stagiair communicatie sowieso niks voor jou. Bij MVO Nederland zoeken we namelijk alleen stagiaires die meer kunnen én willen dan dat. Het was echter wél leuk om je even op scherp te zetten. Vonden wij dan.
 

Afijn, voor de draad met die stagevacature. Voor de periode vanaf eind augustus/september 2024 zoeken we een stagiair die veel wil leren, én aan de slag wil met communicatie voor een duurzame economie. Bij MVO Nederland werk je bij het grootste duurzame-bedrijvennetwerk van Europa. Er zijn 2.000 bedrijven bij ons aangesloten met wie we werken aan allerlei projecten en onderwerpen. Van circulaire economie tot biodiversiteit en inclusiviteit. We inspireren en activeren ze via stappenplannen, events en webinars.

Wat ga je doen?

Als stagiair ben je onderdeel van het communicatie- en public affairs-team dat elke dag werkt aan het vergroten van onze naamsbekendheid en autoriteit – in de media én in Den Haag. Ook zetten we onze expertises in om meer bedrijven te laten deelnemen onze projecten en events. Alles om zo snel mogelijk een duurzame economie te bereiken. Jij werkt samen met experts in onder meer pr, content, public affairs, marketing en strategische communicatie. En leert dus ongemerkt van alles over het vak. Misschien kom je er hier wel achter welk onderdeel je het allerleukst vindt voor je verdere carrière.

Heel leuk allemaal, maar wat ga je concreet doen tijdens je stage? We hebben wat voorbeelden voor je op een rij gezet:  

  • je maakt gerichte, mooi opgemaakte mails en social-mediaposts en stuurt deze uit; 

  • je structureert, ordent en bedenkt; 

  • je zet koffie, print en haalt boodschappen (geintje); 

  • je helpt vooral je collega’s beter te communiceren over de toffe dingen die MVO NL doet.

Wie ben jij?

Als stagiair ben je vooral een waardevolle aanvulling van ons team. Zonder dat we je laten zwemmen heb je al snel je eigen werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Je bent goed in communiceren en schrijft goed. Je houdt van aanpakken en durft met ideeën te komen. Kortom: een doener met lef die de wereld graag een beetje beter wil maken. Maar ook gewoon gezellig om me te werken. We weten dat we met een divers samengesteld team het beste in elkaar naar boven halen. We vinden het fijn als jij daaraan kunt bijdragen.

Belangrijk: je bent op zoek naar een stage van minimaal 32 uur per week, vanaf eind augustus/september 2024.

Wat bieden wij?

Werken bij MVO Nederland betekent dat je iets doet wat er echt toe doet. Je leert elke dag van enthousiaste collega’s in een fijne, open werksfeer. En wij leren van jou. Dankzij samenwerking met veel van onze partners breid je je netwerk snel uit. Wat verder leuk is? Dat we heel centraal in Utrecht zitten. Dat er volop vrijheid is in het indelen van je uren en werkplek.

Je krijgt een stagevergoeding van bruto 400 euro op basis van 40 uur. Indien je zelf geen (goede) laptop hebt, kun je er een in bruikleen krijgen. Als je geen ov-studentenkaart hebt, vergoeden wij jouw reiskosten op basis van tweede klas ov.

Interesse?

Mail je cv én motivatie naar we*******@mv**********.nl">we*******@mv**********.nl onder vermelding van ‘stagiair marketing en communicatie’. Mail ook als je vragen hebt. Helaas is het niet mogelijk om de baan te vervullen als je je studie al hebt afgerond.

  • werkenbij@mvonederland.nl
  • 2-9-2024
  • 31-5-2024
  • De SDG's zijn verweven in al het werk van MVO Nederland

  • 32-40 uur
  • ja
Share

Solliciteren